Kids&Us Lesseps

Gaudiu el màxim d’aquest estiu mantenint el contacte amb l’anglès!

Publicat 20/05/2019

L’estiu és una època per gaudir-ne, abaixar el ritme, passar-s’ho bé... Els dies s’allarguen i ens donen l’oportunitat de fer totes aquelles coses que al llarg de l’any no podem fer per falta de temps. L’estiu també ens permet passar més temps amb els que més estimem i depèn de nosaltres que aquest temps sigui profitós i educatiu, sempre sense renunciar a la diversió. Per això des de Kids&Us us volem convidar a compartir amb els vostres fills moments lúdics en anglès.

  • Podeu jugar junts amb jocs de taula com els que podreu trobar a la nostra web o els que us facilitem a través de l’App MyLocker. Si jugueu a videojocs, us aconsellem que els deixeu en anglès.
  • Les pel·lícules i sèries infantils en anglès són un bona manera d’estar en contacte amb l’idioma, ja què el diàlegs són fàcils de entendre i sovint van acompanyats d’imatges molt descriptives que faciliten la comprensió global.
  • Llegir contes infantils i llibres en anglès. Kids&Us compta amb una línia editorial de llibres per a nens i nenes d’1 a 13 anys que s’adapten al nivell d’anglès adequat per a cada edat.

Des de Kids&Us sabem que envoltar els nens i nenes d’estímuls en anglès és el més efectiu perquè integrin l’idioma en el seu dia a dia.

Si voleu accedir als recursos en anglès de Kids&Us ho podeu fer a través de l’enllaç següent https://www.kidsandus.es/ca/univers/a-casa/ o bé a la nostra botiga online.

Des de Kids&Us us desitgem que gaudiu d’un gran estiu!!

Compartiu-ho >