Kids&Us Lesseps

Inscripcions obertes per als casals d’estiu Summer Fun by Kids&Us

Publicat 30/04/2019

A Kids&Us Lesseps ens prenem molt seriosament l’estiu i les vacances escolars. És el moment perfecte per seguir aprenent anglès, per continuar gaudint els somriures dels nostres alumnes i fer-los anar més enllà de les aules. Però perquè a l’estiu estigui tot a punt, hem de treballar de valent durant els mesos d’hivern, i és per això que ja hem obert inscripcions per al Summer Fun by Kids&Us del proper estiu i que tindrà lloc a l'Escola Pia Balmes i a l'Escola Virolai Petit.

Més de 10.000 nens i nenes gaudeixen del Summer Fun by Kids&Us cada estiu

Des de Kids&Us confiem que l’aprenentatge de l’anglès té lloc gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, també fora de les aules. Per aquest motiu, organitzem casals d’estiu com els Summer Fun by Kids&Us, en un entorn de diversió en què els nens i nenes poden estar en contacte amb l’idioma.

Els Summer Fun by Kids&Us són casals d’estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys, alumnes i no alumnes Kids&Us. El seu objectiu és facilitar la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es propicia la interacció amb la nova llengua a través d’experiències divertides i rellevants per a cada grup d’edat

Quines activitats es fan?

Manualitats, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup o excursions temàtiques són alguns exemples de les activitats que ha desenvolupat l’equip de professionals, experts en pedagogia, perquè els nens interioritzin les noves estructures i vocabulari en anglès de manera natural.

Si vols més informació sobre horaris, activitats o com fer la inscripció, vine a veure’ns al centre, envia’ns un correu electrònic a summerfun.lesseps@kidsandus.es o truca’ns al 673 639 215. Estarem encantats d’ajudar-te!

Compartiu-ho >